Gevelreiniging

Gevelreiniging voor bedrijven en particulieren

Waarom uw buitenmuur laten reinigen?

Door uw buitenmuur te laten reinigen brengt u uw gevel weer terug in originele staat. Het gebouw ziet er weer bijna als nieuw uit.

Reinigen door middel van hogedruk

De buitenmuur reinigen wij door middel van hoge druk. Met water en een temperatuur die kan oplopen tot 90 graden Celsius wordt de muur schoon gespoten. Op deze manier wordt aanslag en vuil verwijderd. U kunt hierbij denken aan mos, groene aanslag of klimop dat zich op de wand bevindt. Dit is niet slecht voor het milieu en er blijven geen chemische resten in of rond de buitenmuur achter.

Dak reinigen

Naast het reinigen van uw buitenmuur is het misschien ook verstandig om uw dak eens onder handen te laten nemen. Een dak heeft net als een buitenmuur een uitstraling. Het laten reinigen van uw dak onder hoge druk een goede aanvulling op het reinigen van uw buitenmuur.

Bedrijven

Een schone gevel is belangrijk voor de uitstraling van uw bedrijf. Niet alleen de ramen dienen schoon te zijn, maar denk ook aan de gevelbekleding, kozijnen, logo of reclameborden en de bestrating rondom het pand.

Gevelbeplating en Kunststoffen

Door middel van ons eigen osmose reinigingssysteem kan de gevel van uw pand op een zeer milieuvriendelijke manier onderhouden worden. Dit systeem is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld kunststof logo’s, trespa, diverse soorten gevelbeplating etc.

Ook het onkruidvrij maken van bijvoorbeeld de parkeerplaatsen wordt door ons op milieuvriendelijke wijze verzorgd.

In overleg met u kunnen wij bijvoorbeeld een jaarschema opstellen voor de gevelreiniging en het onderhoud van de buitenkant van uw pand. Uiteraard is zo’n plan flexibel en kan natuurlijk altijd naar uw wensen aangepast worden.

U hoeft zich hiermee geen zorgen meer te maken over het onderhoud en de bijbehorende kosten, maar uw tijd besteden aan de werkzaamheden in uw bedrijf.

Bewaren